Кожної суботи та неділі для Вас безкоштовно виконуватимуть святкову програму наш гурт музикантів та саксофоніст. При замовленні банкету у будній день менше 20-ти осіб, доплата за виїзд музикантів становить 1000грн
ГОТОВІ РІШЕННЯ
До Вашої уваги 4 готових пакети святкового меню для корпоративних вечірок у різних цінових категоріях. Також ви можете створити індивідуальне меню, або ж доповнити пакетну пропозицію.
Холодні закуски:
Нарізка м’ясна з соусом хрін з бурячком
Сирна тарілка
Рулетики з тунцем та ікрою Тобіко
Овочева нарізка
Печінкові роли
Рулетики з баклажанів з сирним та горіховим мусами
Корзинка з тунцем
Корзинка з м’ясним кремом
Салат Олів’є новорічне
Салат з куркою гриль та авокадо
Гаряча закуска:
Гратен з печеним лососем під соусом Теріякі
Перша страва:
Борщок з м’ясним пиріжком
Основна страва:
М’ясна дошка на компанію (4 види м’яса на мангалі, картопля та овочі гриль, соуси)
Напої:
Узвар (1 літр на 5 осіб)
*При замовленні даного меню алкоголь та напої можна принести з собою.
Холодні закуски:
Асорті лосося та масляної з тостами
Асорті печеного та копченого м’яса з соусом бурячок
Сирна тарілка
Рулетики з лососем та сиром Філадельфія
Маринади та соління
Паштет з курячої печінки з ягідним соусом та тостами
Тріо сала різних маринадів з грінками
Корзинки з ікрою лососевою
Салат Цезар з печеною куркою та беконом
Салат м’ясний з шинкою, язиком та овочами
Гарячі закуски:
Штрудель печений з морепродуктами під сирним соусом
Сир Камамбер в сухарях панко з ягідним соусом
Основна страва:
Асорті шашликів на мангалі (філе курки, яловичий шашлик, зі свинного ошийка) з печеною картоплею та соусом BBQ від шефа
Напої:
Узвар (1 літр на 5 осіб)
*При замовленні даного меню алкоголь та напої можна принести з собою.
Холодні закуски:
Шпинатні роли з слабосоленим лососем та сиром Філадельфія
Закуска з тунцем та креветкою під соусом Унагі
М’ясна нарізка
Рибне асорті
Гриби білі мариновані з цибулею
Фаршмак з оселедця та ікрою лосося з грінками
Асорті благородних сирів з медом та яблуками
Печінкові роли
Рибний салат мікс з лососем, овочами та сиром пармезан
Салат з прошутто та в’ялених томатів
Гаряча закуска:
Філе лосося на мангалі під сирним соусом Дор Блю
Перша страва:
Курячий бульйон з млинцем
Основна страва:
Тарілка печеного м’яса на компанію (печена свинина, курка, свинні реберця, ковбаски, крокети та картопля запечена)
Напої:
Узвар (1 літр на 5 осіб)
*При замовленні даного меню алкоголь та напої можна принести з собою.
Холодні закуски:
Рибна тарілка з лососем, масляною та морепродуктами
М’ясне плато з соусом хрін з бурячком
Сирна тарілка з медом, горішками та виноградом
Овочева нарізка
Сало трьох маринадів з грінками
Рулетики з крем-сиром з вугрем та ікрою лососевою
Асорті брускет з прошутто та в’яленими томатами та лососем і авокадо
Роли з баклажанів з сирним та горіховими мусами
Рулетики з сиром філадельфія та лососем
Фірмовий салат з телятини
Салат Цезар з печеною куркою та беконом
Гарячі закуски:
Сулугуні на мангалі в слоєнному тісті під соусом песто
Філе форелі з карамелізованими горішками та кукурудзяним соте
Перша страва:
Борщок з пиріжком з м’ясом
Основна страва:
Плато м’яса від шефа на мангалі (свинні реберця, люля кебаб, курячий шашлик, свинні ковбаски, картопля печена, соуси, лаваш, маринована цибуля)
Напої:
Узвар (1 літр на 5 осіб)
*При замовленні даного меню алкоголь та напої можна принести з собою.