БЕНКЕТИ

Наш бенкетний зал готовий прийняти до 150 осіб, забезпечуючи при цьому відповідний сервіс і оформлення залу. Ресторан має чотири зали для різної кількості гостей, тому ми обов'язково підберемо для Вас найкращий столик. Так само ми готові запропонувати спеціальне бенкетне меню.
Ми пропонуємо 4 готових пакети бенкетного меню у різних цінових категоріях. Кожен із пакетів *("Стандарт", "Преміум" та "VIP") має 3 готові святкові пропозиції страв.

Пакет "All inclusive" включає в себе, окрім страв, безліміт алкогольних та безалкогольних напоїв.
Стандарт
Преміум
VIP
All inclusive
"Стандарт" бенкет
800 грн на особу
Стандарт варіант 1
Холодні закуски

1. Асорті благородних сирів з медом,горішками та яблуком
2. Нарізка м'ясна
3. Асорті маринадів та квашенини
4. Тріо сала різного посолу з грінками
5. Оселедець з маринованою цибулею
6. Рулет Оскар з слабосоленим лососем та сиром філадельфія
7. Закуска з прошутто та в'яленими томатами
8. Салат Цезар з куркою та беконом
9. Салат з язиком та овочами

Гаряча проміжна закуска

11. Сир сулугуні на мангалі в слоєному тісті під соусом песто

Перша страва

12. Борщок з м'ясним пиріжком

Основна гаряча страва

13. Плато м'яса від шефа на мангалі з овочами та картоплею
14. Лаваш /Шоті на вогні

Напої

15. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
16. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1300 грам
Стандарт варіант 2
Холодні закуски

1. Нарізка м'ясна
2. Рибне асорті з лососем, тунцем та масляною
3. Сирна тарілка
4. Рулетики з крем-сиром з ікрою лосося та вугрем
5. Фаршмак з оселедця з тостами
6. Короп фарширований (меню від 10 осіб)
7. Паштет з курячої печінки з малиновим соусом та тостами
8. Салат з куркою-гриль та авокадо
9. Салат з прошутто, в'ялених томатів під соусом Бальзамік

Гарячі проміжні закуски

11. Печінка теляча смажена під карамелізованою цибулею
12. Сир камамбер в сухарях Панко з ягідним соусом

Перша страва

13. Бульйон з м'ясним млинцем

Основна гаряча страва

14. Велика тарілка на компанію ( 5 видів м'яса та 2 види картоплі)

Напої

15. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
16. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1300 грам
Стандарт варіант 3
Холодні закуски

1. Асорті рибне
2. М'ясна тарілка
3. Асорті благородних сирів з медом та горішками
4. Рулетики з баклажанів з сирним та горіховими мусами
5. Тріо сала різних посолів з грінками
6. Заливний язик
7. Печінкові роли
8. Асорті маринадів та квашенини
9. Салат з шинкою та язиком

Гарячі проміжні закуски

10. Риба запечена з овочами та сиром
11. Хрусткі баклажани з пікантним соусом

Перша страва

12. Борщок з м'ясним пиріжком

Основна гаряча страва

13. М'ясна дошка на мангалі з овочами та картоплею

Напої

15. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
16. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1300 грам
"Преміум" бенкет
900 грн на особу
Преміум варіант 1
Холодні закуски

1. М'ясна тарілка
2. Рибне плато
3. Тріо сала різних посолів з грінками
4. Шпинатні рулети з слабосоленим лососем та сиром філадельфія
5. Овочева нарізка
6. Пате з курячої печінки з ягідним соусом та тостами
7. Рулетики з баклажанів з сирним та горіховими мусами
8. Короп фарширований
9. Фрмовий салат з телятини
10. Салат з куркою-гриль та авокадо

Проміжні гарячі закуски
11. Сулугуні в слоєнному тісті під соусом Песто
12. Печериці фаршировані

Перша страва
13. Борщок з м'ясним пиріжком

Основна гаряча страва

14. М'ясна дошка на мангалі з овочами та картоплею

Напої

15. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
16. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1350 грам
Преміум варіант 2
Холодні закуски

1. Асорті благородніх сирів з медом, яблуками та горішками
2. М'ясна тарілка
3. Асорті маринадів та соління
4. Печінкові роли
5. Рибне плато з слабосоленим лососем, копченим тунцем та масляною
6. Фаршмак з оселедця з ікрою та грінками
7. Заливний язик
8. Рулетики з крем-сиром з копченим вугрем
9. Салат з прошутто та в'яленими томатами
10. Салат з слабосоленим лососем

Гарячі закуски

11. Пульпетті з лісовими грибами в слоєній корзинці
12. Сир камамбер в сухарях Панко з ягідним соусом

Перша страва

13. Курячий бульйон з млинцем

Основна гаряча страва

14. Качка фарширована рубленим м'ясом під журавлиним соусом
15. Картопля по-селянськи

Напої

16. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
17. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1350 грам
Преміум варіант 3
Холодні закуски

1. Рибне плато
2. Тріо сала з грінками
3. Закуска з прошутто, в'ялених томатів та тостів
4. М'ясна тарілка
5. Сирне плато
6. Рулет Оскар з лососем та сиром філадельфія
7. Пате з курячої печінки з ягідним соусом та тостами
8. Овочева тарілка
9. Салат з телячим язиком, овочами та мигдалем
10. Салат Цезар з куркою та беконом

Гарячі проміжні закуски

11. Філе форелі з карамелізованими горішками та кукурудзяним соте

Основна гаряча страва

12. Шашлик зі свинного ошийка
13. Свинні реберця BBQ
14. Шашлик курячий
15. Картопля на мангалі

Напої


16. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
17. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1350 грам
"VIP" бенкет
1000 грн на особу
VIP варіант 1
Холодні закуски

1. Рибна тарілка з морепродуктами
2. М'ясна тарілка
3. Шпинатні роли з лососем та сиром філадельфія
4. Печінковий паштет з малиновим соусом і тостами
5. Тріо сала різних маринадів з грінками
6. Сирне плато вишуканих сирів з медом
7. Короп фарширований
8. Заливний язик
9. Нарізка свіжих овочів
10. Салат з куркою в кунжуті, кедровими горішками під гранатовим соусом
11. Салат з прошутто та в'ялених томатів

Гарячі закуски

12. Штрудель зі шпинатом, лососем та креветками
13. Камамбер в сухарях Панко з ягідним соусом

Перша страва

14. Борщок з слоєним пиріжком з м'ясом

Основна гаряча страва

16. М'ясна дошка від шефа з овочами та картоплею на мангалі
17. Лаваш/шоті до м'яса

Напої

18. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
19. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1400 грам
VIP варіант 2
Холодні закуски

1. Асорті м'ясне з соусом хрін з бурячком
2. Асорті благородних сирів
3. Рибне асорті з лососем, тунцем та масляною
4. Рулетики з крем-сиром з ікрою та копченим вугрем
5. Баклажанні роли з горіховим та сирним мусами
6. Печінкові рулетики
7. Холодець по-домашньому з куркою та телятиною
8. Асорті соління та маринадів
9. Тріо сала з грінками
10. Салат Цезар з куркою
11. Салат з шинкою, телячим язиком та овочами

Гарячі закуски

11. Сулугуні в слоєнному тісті під соусом Песто
12. Шашлички на шпажці з масляною та овочами під сирним соусом

Перша страва

13. Бульйон з млинцем курячим

Основна гаряча страва

14. Свинна нога запечена в тісті під соусом Деміглас (презентаційна страва від шеф-кураха)
15. Овочі BBQ
16. Картопля по-селянськи

Напої

18. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
19. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1400 грам
VIP варіант 3
Холодні закуски

1. Сирна тарілка з медом та горішками
2. Рибне плато
3. Закуска Пармська з прошутто та в'яленими томатами
4. Пате з курячої печінки з ягідним соусом та грінками
5. Шпинатні роли з лососем
6. М'ясна тарілка
7. Овочева нарізка
8. Корзинка пісочна з тунцем
9. Короп фарширований
10. Салат фірмовий з телятиною та овочами
11. Салат з куркою та авокадо

Гарячі закуски

12. Дует з курки та лосося під соусом Беарнез
13. Люля кебаб з куркою та телятиною

Перша страва

14. Борщок та слоєнний пиріжок з м'ясом

Основна гаряча страва

15. Сет шашличний з печеною картоплею та соусом BBQ від шефа
16. Овочі BBQ

Напої

18. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
19. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1400 грам
"All inclusive" бенкет
безлім напоїв
All inclusive 1200 грн з особи
Холодні закуски

1. Нарізка м'ясна
2. Роли з крем-сиром з червоною ікрою та копченим вугрем
3. Сирне плато
4. Асорті маринадів різного посолу
5. Тріо сала з грінками
6. Пате курячої печінки з ягідним соусом та тостами
7. Оселедець з маринованою цибулею
8. Салат з язика
9. Салат Вільде з куркою

Гаряча закуска

10. Португальські креветки в темпері

Перша страва
11. Борщок з слоєним пиріжком

Основна гаряча страва

12. Плато від шефа з мангалу
13. Лаваш/шоті на мангалі

Напої (безлім)

14. Узвар
15. Лимонад яблучний розливний
16. Вода моршинська с/г, н/г
17. Вино Горобчики трамінер б н/сухе
18. Вино Горобчики мерло ч н/сухе
19. Горілка Немірів штоф

*Вихід страв у розрахунку 1кг на особу
*можлива зміна асортименту та вартості послуги
*пропозиція дійсна при замовлені на 10осіб і більше


All inclusive 1300 грн з особи
Холодні закуски

1. Асорті рибне
2. Рулет Оскар з лососем та сиром філадельфія
3. Закуска з прошутто та в'ялених томатів
4. Сирна тарілка
5. Рулетики з цікіні та ікрою лососевою
6. Баклажанні роли з горіховим мусом
7. Нарізка м'ясна
8. Короп фарширований
9. Теплий салат з телятини
10. Салат Цезар з куркою та беконом

Гарячі закуски

11. Печериці фаршировані
12. Сулугуні в слоєному тісті під соусом песто

Основна гаряча страва

13. Каре телятини з соусом BBQ від шефа
14. Свинні реберця з соуосом SweetChile
15. Картопля печена на мангалі
16. Овочі BBQ

Напої (безліміт)


17. Узвар
18. Лимонад яблучний розливний
19. Вода моршинська с/г, н/г
20. Вино Горобчики Трамінер б н/сухе
21. Вино Горобчики Мерло ч н/сухе
22. Горілка Немірів штоф

* Вихід страв у розрахунку 1.1 кг на особу
*можлива зміна асортименту та вартості послуги
*пропозиція дійсна при замовлені на 10 осіб і більше

Кулінарне шоу
При замовленні однієї із наших парадних бенкетних страв пропонується видовищне подання у подарунок. У їх числі: традиційні страви української та європейської кухонь, що слугують неодмінним атрибутом святкового столу. Це може бути осетер, начинений фаршем з лосося і фісташками, фарширований лобстер, молочне порося, та багато іншого.

Кулінарне шоу прикрасить будь-який банкет і зробить його по-справжньому незабутнім! Замовте парадну страву і Ви будете приємно здивовані!
Жива музика
Тричі на тиждень, а саме у п'ятницю, суботу та неділю з 19.00 по 22.00 у нас можна не лише смачно повечеряти, але й насолодитись виступом кавер-гурту та саксофоніста.
Кендібар
Традиційно поруч із головним бенкетним столом ми розміщуємо стилізований бар солодощів, фруктів та десертів, а також козацький стіл із багатим м'ясним асорті та преміальним алкоголем

Кендібар та козацький стіл прикрасить будь яке свято, будь то весілля, день народження чи корпоратив.
Декор
Наш декоратор втілить усі ваші бажання, щодо оформлення залу, фуршетного столу та інших елементів інтер'єру на вашому святі.
Бенкетні страви
Гарячі закуски
Перші страви
Другі страви
Рекомендовані соуси до страв
Бронювання
Залиште свої контактні даті та побажання. Після заповнення форми Вам зателефонують для уточнення деталей
Ваше імя
Номер телефону
Дата
Кількість гостей
+
Додаткові побажання