БЕНКЕТИ

Наш бенкетний зал готовий прийняти до 150 осіб, забезпечуючи при цьому відповідний сервіс і оформлення залу. Ресторан має чотири зали для різної кількості гостей, тому ми обов'язково підберемо для Вас найкращий столик. Так само ми готові запропонувати спеціальне бенкетне меню.
Ми пропонуємо 4 готових пакети бенкетного меню у різних цінових категоріях. Кожен із пакетів *("Basic" "Стандарт", "Преміум" та "VIP") має 3 готові святкові пропозиції страв.

При замовленні будь-якого меню з нижче наведених пропозицій дозволяється принести частину свого алкоголю та напоїв

Акційні пропозиції меню можна замовити на банкет при кількості людей не менше 10-ти
Стандарт 800 грн
Преміум 900 грн
VIP 1000 грн
Basic 700 грн
"Стандарт" бенкет
800 грн з особи
Стандарт варіант 1
Холодні закуски

1. Асорті благородних сирів з медом,горішками та яблуком
2. Нарізка м'ясна
3. Асорті маринадів та квашенини
4. Рибне плато з лососем, масляною та тунцем
5. Оселедець з маринованою цибулею
6. Рулет з баклажанів з сирним та горіховими мусами
7. Печінкові рулетики
8. Салат Цезар з куркою та беконом
9. Салат з язиком, овочами та шинкою

Гаряча проміжна закуска

10. Печериці фаршировані беконом та запечені з сиром

Перша страва

11. Борщок з м'ясним пиріжком

Основна гаряча страва

12. Плато м'яса від шефа на мангалі з овочами та картоплею
13. Лаваш /Шоті на вогні

Напої

14. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
15. орілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб

* Вихід страв у розрахунку 1200 грам на особу

Стандарт варіант 2
Холодні закуски

1. Тарілка сирна
2. Нарізка м'ясна
3. Тріо сала різних посолів з грінками
4. Короп фарширований
5. Паштет з курячої печінки з ягідним соусом та тостами
6. Фаршмак з оселедця з ікрою лососевою та тостами
7. Овочева тарілка
8. Салат з куркою-гриль та авокадо
9. Салат з прошутто та в'ялених томатів

Гарячі проміжні закуски

10. Сулугуні в слоєнному тісті під соусом Песто

Перша страва

11. Бульйон з млинцем

Основна гаряча страва

12. Сет шашличний з картоплею на мангалі та соусом BBQ
13. Лаваш/Шоті на вогні

Напої

14. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
15. Горілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб)

* Вихід страв у розрахунку 1200 грам на особу

Стандарт варіант 3
Холодні закуски

1. Рибне плато
2. Сирне плато
3. Нарізка м'ясна
4. Тріо сала різних посолів з грінками
5. Закуска з прошутто та в'ялених томатів з грінками
6. Асорті маринадів та квашенини
7. Язик відварний з соусом хрін
8. Салат овочевий з сиром Дорблю та в'яленими томатами
9. Салат з куркою в кунжуті та овочами під гранатовим соусом

Гарячі проміжні закуски

10. Риба запечена овочами та сиром

Перша страва

11. Борщок з м'ясним пиріжком

Основна гаряча страва

12. Тарілка Компанійський (5 видів м'яса на грилі та 2 види запеченої картоплі)

Напої

13. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
14. Горілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб)

* Вихід страв у розрахунку 1200 грам на особу
"Преміум" бенкет
900 грн з особи
Преміум варіант 1
Холодні закуски

1. М'ясна тарілка з соусом хрін з бурячком
2. Рибна тарілка з лососем, масляною, тунцем та морепродуктами
3. Тріо сала різних посолів з грінками
4. Шпинатні роли з сиром філадельфія та лососем
5. Асорті свіжих овочів
6. Пате з курячої печінки з томати та малиновим соусом
7. Короп фарширований
8. Фірмовий салат з телятини-гриль
9. Салат Цезар з печеною куркою та беконом

Проміжні гарячі закуски
10. Сир Камамбер смажений з ягідним соусом
11. Печериці фаршировані беконом та запечені з сиром

Перша страва
12. Борщок з м'ясним пиріжком

Основна гаряча страва

13. М'ясна дошка від шефа з печеною картоплею та овочами BBQ

Напої

14. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
15. Горілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб)

* Вихід страв у розрахунку 1300 грам на особу
Преміум варіант 2
Холодні закуски

1. Асорті благородних сирів
2. М'ясна тарілка
3. Маринади та квашенина
4. Печінкові роли
5. Асорті рибне
6. Фаршмак з тостами та ікрою лососевою
7. Заливний язик
8. Рулетики з крем-сиром з копченим вугрем
9. Салат з в'яленою свининою та таматами
10. Салат з слабо соленим лососем та овочами

Гарячі закуски

11. Теляча печінка з карамелізованою цибулею
12. Курячий шашличок запечений в беконі

Перша страва

13. Курячий бульйон з млинцем

Основна гаряча страва

14. Качка фарширована рубленим м'ясом з малиновим соусом
15. Картопля запечена по-селянськи

Напої

16. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
17. Горілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб)

* Вихід страв у розрахунку 1300 грам на особу
Преміум варіант 3
Холодні закуски

1. Рибне плато
2. Нарізка м'ясна
3. Закуска Пармська з прошутто, в'яленими томатами та грінками
4. Тріо сала різних посолів з грінками
5. Сирне плато з медом, яблуками та горішками
6. Рулет Оскар з лососем та сиром Філадельфія
7. Паштет з ягідним соусом та грінками
8. Овочева тарілка
9. Салат з язиком та овочами під медово-гірчичною заправкою
10. Салат Цезар з куркою-гриль

Гарячі проміжні закуски

11. Штрудель з лососем та креветками

Перша страва

12. Юшка з білих грибів з вушками

Основна гаряча страва

13. Шашлик зі свинного ошийка з маринованою цибулею
14. Люля кебаб зі свинини та телятини
15. Свинні реберця запечені на вогні
16. Картопля печена на вогні

Напої


17. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
18. Горілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб)

* Вихід страв у розрахунку 1300 грам на особу
"VIP" бенкет
1000 грн з особи
VIP варіант 1
Холодні закуски

1. Тарілка рибна з морепродуктами
2. М'ясна тарілка
3. Шпинатні роли з лососем та сиром Філадельфія
4. Паштет з курячої печінки з ягідним соусом та тостами
5. Тріо сала різних посолів з грінками
6. Сирна тарілка з яблуками, медом та горішками
7. Короп фарширований
8. Овочева тарілка
9. Салат Цезар з куркою-гриль та печеним беконом
10. Фірмовий салат з телятиною

Гарячі закуски

11. Філе форелі з карамелізованими горішками та кукурудзяним соте

Перша страва

12. Борщок з печеним пиріжком

Основна гаряча страва

13. Фірмова дошка м'яса від шефа з мангалу, подаємо з печеною картоплею та овочами BBQ

Напої

14. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
15. Горілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб)

* Вихід страв у розрахунку 1400 грам на особу
VIP варіант 2
Холодні закуски

1. Ікра лососева в корзинці
2. М'ясна нарізка
3. Асорті благородних сирів
4. Рибне плато
5. Рулетики з крем-сиром з ікрою та копченим вугрем
6. Баклажанні роли з сирним та горіховим мусами
7. Холодець з півня та телятини
8. Асорті маринадів та квашенини
9. Тріо сала з грінками
10. Салат з в'яленими томатами та прошутто
11. М'ясний салат з шинкою та язиком

Гарячі закуски

12. Сир Камамбер смажений в сухарях Панко з ягідним соусом
13. Шашлички з риби масляною запечені з овочами під сирним соусом

Перша страва

14. Бульйон з м'ясним млинцем

Основна гаряча страва

15. Сеш шашликів з мангалу з лавашем та маринованою цибулею
16. Картопля печена на вогні
17. Овочі BBQ

Напої

18. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
19. Горілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб)

* Вихід страв у розрахунку 1400 грам на особу
VIP варіант 3
Холодні закуски

1. Короп фарширований
2. Фаршмак з ікрою лосося та грінками
3. Сирна тарілка з медом та горішками
4. Закуска з прошутто та в'яленими томатами
5. Пате з курячої печінки з ягідним соусом та тостами
6. Рулет Оскар з лососем та сиром Філадельфія під малиновим соусом
7. М'ясна тарілка
8. Нарізка овочева
9. Салат з куркою-гриль та авокадо
10. Фірмовий салат з лососем та креветками

Гарячі закуски

11. Сулугуні в слоєнному тісті з салатним міксом та соусом Песто
12. Дует курки та лосося під соусом Беарнез

Перша страва

13. Борщок з м'ясним пиріжком

Основна гаряча страва

14. Свинна нога запечена в тісті під соусом Деміглас (парадна страва від шеф-кухаря)
15. Картопля печена по-селянськи

Напої

16. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
17. Горілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб)

* Вихід страв у розрахунку 1400 грам на особу
Меню "Basic"
700 грн з особи
Basic варіант 1
Холодні закуски

1. Тарілка м'ясна
2. Сирна тарілка з медом, яблуками та горішками
3. Оселедець з мариноваю цибулею
4. Печінкові роли
5. Тріо сало різних посолів з грінками
6. Маринади та квашенина
7. Баклажанні роли з сиром та горіховим мусом
8. Салат м'ясний з шинкою та язиком
9. Салат Цезар з печеною куркою та смаженим беконом

Гаряча закуска

10. Сир сулугуні в слоєному тісті та салатним міксом під соусом Песто

Основна гаряча страва

11. Тарілка м'ясна на компанію (4 види м'яса, картопля по-селянськи та картопляні крокети)

Напої

12. Узвар (1 літр на 5 осіб)
13. Горілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб)

* Вихід страв у розрахунку 1100 грам на особу
* При замовленні даного меню решту алкоголю дозволяється принести з собою
Basic варіант 2
Холодні закуски

1. Асорті рибне
2. Нарізка м'ясна
3. Асорті свіжих овочів
4. Паштет з курячої печінки з ягідним соусом та тостами
5. Фаршмак з ікрою лосося та грінками
6. Салат з прошутто та в'ялених томатів
7. Салат з куркою гриль та авокадо

Гарячі закуски

8. Теляча печінка з карамелізованою цибулькою
Гарячі закуски

Перша страва


9. Курячий бульйон з м'ясним млинцем

Основна гаряча страва

10. Шашлик зі свинного ошийка з маринованою цибулею
11. Лаваш/шоті на вогні

Напої


12. Узвар (1 літр на 5 осіб)
13. Горілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб)

* Вихід страв у розрахунку 1100 грам на особу
* При замовленні даного меню решту алкоголю дозволяється принести з собою
Basic варіант 3
Холодні закуски

1. Тарілка рибна
2. Тріо сала з грінками
3. Закуска з прошутто та в'яленими томатами
4. Роли печінкові
5. Асорті маринадів та квашенини
6. М'ясна тарілка
7. Салат з куркою в кунжуті та кедровими горішками під гранатовим соусом
8. Салат з слабосоленим лососем та томатами з сиром Пармезан

Гарячі закуски

9. Печериці фаршировані
10. Сир Камамбер в сухарях Панко подається з ягідним соусом

Основна гаряча страва

11. Плато м'яса від шефа (4 види м'яса з мангалу, овочі та картопля BBQ)

Напої


12. Узвар (1 літр на 5 осіб)
13. Горілка Немірів (1 пляшка на 10 осіб)

* Вихід страв у розрахунку 1100 грам на особу
* При замовленні даного меню решту алкоголю дозволяється принести з собою
Кулінарне шоу
При замовленні однієї із наших парадних бенкетних страв пропонується видовищне подання у подарунок. У їх числі: традиційні страви української та європейської кухонь, що слугують неодмінним атрибутом святкового столу. Це може бути осетер, начинений фаршем з лосося і фісташками, фарширований лобстер, молочне порося, та багато іншого.

Кулінарне шоу прикрасить будь-який банкет і зробить його по-справжньому незабутнім! Замовте парадну страву і Ви будете приємно здивовані!
Жива музика
Тричі на тиждень, а саме у п'ятницю, суботу та неділю з 19.00 по 22.00 у нас можна не лише смачно повечеряти, але й насолодитись виступом кавер-гурту та саксофоніста.
Кендібар
Традиційно поруч із головним бенкетним столом ми розміщуємо стилізований бар солодощів, фруктів та десертів, а також козацький стіл із багатим м'ясним асорті та преміальним алкоголем

Кендібар та козацький стіл прикрасить будь яке свято, будь то весілля, день народження чи корпоратив.
Декор
Наш декоратор втілить усі ваші бажання, щодо оформлення залу, фуршетного столу та інших елементів інтер'єру на вашому святі.
Бенкетні страви
Гарячі закуски
Перші страви
Другі страви
Рекомендовані соуси до страв