Весілля в ресторані

Усі найважливіші події мають відбуватися там, де по-справжньому душевна атмосфера. Там, де вам щиро раді. Команда ресторану Цепелін із величезним задоволенням розділить радість вашої урочистості!

Наш ресторан у ближньому центрі Львова вже багато років спеціалізується на проведенні весіль та банкетів, має великий досвід з організації урочистостей з чудовим сервісом, щороку покращуючи рівень надання послуг.

У нашому ресторані можна провести як маленьке весілля в сімейному колі на 10 людей, так і грандіозну подію на 150 гостей.

Для проведення весільного банкету ви можете обрати один з 4 залів або орендувати весь ресторан
Нижній зал
до 40 гостей
Зал за скляною ширмою
до 45 гостей
Великий зал із барною стійкою
до 100 гостей
Ми пропонуємо 4 готових пакети весільного меню у різних цінових категоріях. Кожен із пакетів *("Стандарт", "Преміум" та "VIP") має 3 готові святкові пропозиції страв.

Пакет "All inclusive" включає в себе, окрім страв, безліміт алкогольних та безалкогольних напоїв.
Стандарт
Преміум
VIP
All inclusive
"Стандарт" бенкет
800 грн на особу
Стандарт варіант 1
Холодні закуски

1. Асорті благородних сирів з медом,горішками та яблуком
2. Нарізка м'ясна
3. Асорті маринадів та квашенини
4. Тріо сала різного посолу з грінками
5. Оселедець з маринованою цибулею
6. Рулет Оскар з слабосоленим лососем та сиром філадельфія
7. Закуска з прошутто та в'яленими томатами
8. Салат Цезар з куркою та беконом
9. Салат з язиком та овочами

Гаряча проміжна закуска

11. Сир сулугуні на мангалі в слоєному тісті під соусом песто

Перша страва

12. Борщок з м'ясним пиріжком

Основна гаряча страва

13. Плато м'яса від шефа на мангалі з овочами та картоплею
14. Лаваш /Шоті на вогні

Напої

15. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
16. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1300 грам
Стандарт варіант 2
Холодні закуски

1. Нарізка м'ясна
2. Рибне асорті з лососем, тунцем та масляною
3. Сирна тарілка
4. Рулетики з крем-сиром з ікрою лосося та вугрем
5. Фаршмак з оселедця з тостами
6. Короп фарширований (меню від 10 осіб)
7. Паштет з курячої печінки з малиновим соусом та тостами
8. Салат з куркою-гриль та авокадо
9. Салат з прошутто, в'ялених томатів під соусом Бальзамік

Гарячі проміжні закуски

11. Печінка теляча смажена під карамелізованою цибулею
12. Сир камамбер в сухарях Панко з ягідним соусом

Перша страва

13. Бульйон з м'ясним млинцем

Основна гаряча страва

14. Велика тарілка на компанію ( 5 видів м'яса та 2 види картоплі)

Напої

15. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
16. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1300 грам
Стандарт варіант 3
Холодні закуски

1. Асорті рибне
2. М'ясна тарілка
3. Асорті благородних сирів з медом та горішками
4. Рулетики з баклажанів з сирним та горіховими мусами
5. Тріо сала різних посолів з грінками
6. Заливний язик
7. Печінкові роли
8. Асорті маринадів та квашенини
9. Салат з шинкою та язиком

Гарячі проміжні закуски

10. Риба запечена з овочами та сиром
11. Хрусткі баклажани з пікантним соусом

Перша страва

12. Борщок з м'ясним пиріжком

Основна гаряча страва

13. М'ясна дошка на мангалі з овочами та картоплею

Напої

15. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
16. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1300 грам
"Преміум" бенкет
900 грн на особу
Преміум варіант 1
Холодні закуски

1. М'ясна тарілка
2. Рибне плато
3. Тріо сала різних посолів з грінками
4. Шпинатні рулети з слабосоленим лососем та сиром філадельфія
5. Овочева нарізка
6. Пате з курячої печінки з ягідним соусом та тостами
7. Рулетики з баклажанів з сирним та горіховими мусами
8. Короп фарширований
9. Фрмовий салат з телятини
10. Салат з куркою-гриль та авокадо

Проміжні гарячі закуски
11. Сулугуні в слоєнному тісті під соусом Песто
12. Печериці фаршировані

Перша страва
13. Борщок з м'ясним пиріжком

Основна гаряча страва

14. М'ясна дошка на мангалі з овочами та картоплею

Напої

15. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
16. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1350 грам
Преміум варіант 2
Холодні закуски

1. Асорті благородніх сирів з медом, яблуками та горішками
2. М'ясна тарілка
3. Асорті маринадів та соління
4. Печінкові роли
5. Рибне плато з слабосоленим лососем, копченим тунцем та масляною
6. Фаршмак з оселедця з ікрою та грінками
7. Заливний язик
8. Рулетики з крем-сиром з копченим вугрем
9. Салат з прошутто та в'яленими томатами
10. Салат з слабосоленим лососем

Гарячі закуски

11. Пульпетті з лісовими грибами в слоєній корзинці
12. Сир камамбер в сухарях Панко з ягідним соусом

Перша страва

13. Курячий бульйон з млинцем

Основна гаряча страва

14. Качка фарширована рубленим м'ясом під журавлиним соусом
15. Картопля по-селянськи

Напої

16. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
17. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1350 грам
Преміум варіант 3
Холодні закуски

1. Рибне плато
2. Тріо сала з грінками
3. Закуска з прошутто, в'ялених томатів та тостів
4. М'ясна тарілка
5. Сирне плато
6. Рулет Оскар з лососем та сиром філадельфія
7. Пате з курячої печінки з ягідним соусом та тостами
8. Овочева тарілка
9. Салат з телячим язиком, овочами та мигдалем
10. Салат Цезар з куркою та беконом

Гарячі проміжні закуски

11. Філе форелі з карамелізованими горішками та кукурудзяним соте

Основна гаряча страва

12. Шашлик зі свинного ошийка
13. Свинні реберця BBQ
14. Шашлик курячий
15. Картопля на мангалі

Напої


16. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
17. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1350 грам
"VIP" бенкет
1000 грн на особу
VIP варіант 1
Холодні закуски

1. Рибна тарілка з морепродуктами
2. М'ясна тарілка
3. Шпинатні роли з лососем та сиром філадельфія
4. Печінковий паштет з малиновим соусом і тостами
5. Тріо сала різних маринадів з грінками
6. Сирне плато вишуканих сирів з медом
7. Короп фарширований
8. Заливний язик
9. Нарізка свіжих овочів
10. Салат з куркою в кунжуті, кедровими горішками під гранатовим соусом
11. Салат з прошутто та в'ялених томатів

Гарячі закуски

12. Штрудель зі шпинатом, лососем та креветками
13. Камамбер в сухарях Панко з ягідним соусом

Перша страва

14. Борщок з слоєним пиріжком з м'ясом

Основна гаряча страва

16. М'ясна дошка від шефа з овочами та картоплею на мангалі
17. Лаваш/шоті до м'яса

Напої

18. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
19. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1400 грам
VIP варіант 2
Холодні закуски

1. Асорті м'ясне з соусом хрін з бурячком
2. Асорті благородних сирів
3. Рибне асорті з лососем, тунцем та масляною
4. Рулетики з крем-сиром з ікрою та копченим вугрем
5. Баклажанні роли з горіховим та сирним мусами
6. Печінкові рулетики
7. Холодець по-домашньому з куркою та телятиною
8. Асорті соління та маринадів
9. Тріо сала з грінками
10. Салат Цезар з куркою
11. Салат з шинкою, телячим язиком та овочами

Гарячі закуски

11. Сулугуні в слоєнному тісті під соусом Песто
12. Шашлички на шпажці з масляною та овочами під сирним соусом

Перша страва

13. Бульйон з млинцем курячим

Основна гаряча страва

14. Свинна нога запечена в тісті під соусом Деміглас (презентаційна страва від шеф-кураха)
15. Овочі BBQ
16. Картопля по-селянськи

Напої

18. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
19. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1400 грам
VIP варіант 3
Холодні закуски

1. Сирна тарілка з медом та горішками
2. Рибне плато
3. Закуска Пармська з прошутто та в'яленими томатами
4. Пате з курячої печінки з ягідним соусом та грінками
5. Шпинатні роли з лососем
6. М'ясна тарілка
7. Овочева нарізка
8. Корзинка пісочна з тунцем
9. Короп фарширований
10. Салат фірмовий з телятиною та овочами
11. Салат з куркою та авокадо

Гарячі закуски

12. Дует з курки та лосося під соусом Беарнез
13. Люля кебаб з куркою та телятиною

Перша страва

14. Борщок та слоєнний пиріжок з м'ясом

Основна гаряча страва

15. Сет шашличний з печеною картоплею та соусом BBQ від шефа
16. Овочі BBQ

Напої

18. Узвар ( 1 літр на 5 осіб )
19. Горілка Львівський стандарт (1 пляшка на 10 осіб)

Загальний вихід страв на особу 1400 грам
"All inclusive" бенкет
безлім напоїв
All inclusive 1150 грн з особи
Холодні закуски

1. Нарізка м'ясна
2. Роли з крем-сиром з червоною ікрою та копченим вугрем
3. Сирне плато
4. Асорті маринадів різного посолу
5. Тріо сала з грінками
6. Пате курячої печінки з ягідним соусом та тостами
7. Оселедець з маринованою цибулею
8. Салат з язика
9. Салат Вільде з куркою

Гаряча закуска

10. Португальські креветки в темпері

Перша страва
11. Борщок з слоєним пиріжком

Основна гаряча страва

12. Плато від шефа з мангалу
13. Лаваш/шоті на мангалі

Напої (безлім)

14. Узвар
15. Лимонад яблучний розливний
16. Вода моршинська с/г, н/г
17. Вино Горобчики трамінер б н/сухе
18. Вино Горобчики мерло ч н/сухе
19. Горілка Немірів штоф

*Вихід страв у розрахунку 1кг на особу
*можлива зміна асортименту та вартості послуги
*пропозиція дійсна при замовлені на 10осіб і більше


All inclusive 1300 грн з особи
Холодні закуски

1. Асорті рибне
2. Рулет Оскар з лососем та сиром філадельфія
3. Закуска з прошутто та в'ялених томатів
4. Сирна тарілка
5. Рулетики з цікіні та ікрою лососевою
6. Баклажанні роли з горіховим мусом
7. Нарізка м'ясна
8. Короп фарширований
9. Теплий салат з телятини
10. Салат Цезар з куркою та беконом

Гарячі закуски

11. Печериці фаршировані
12. Сулугуні в слоєному тісті під соусом песто

Основна гаряча страва

13. Каре телятини з соусом BBQ від шефа
14. Свинні реберця з соуосом SweetChile
15. Картопля печена на мангалі
16. Овочі BBQ

Напої (безліміт)


17. Узвар
18. Лимонад яблучний розливний
19. Вода моршинська с/г, н/г
20. Вино Горобчики Трамінер б н/сухе
21. Вино Горобчики Мерло ч н/сухе
22. Горілка Немірів штоф

* Вихід страв у розрахунку 1.1 кг на особу
*можлива зміна асортименту та вартості послуги
*пропозиція дійсна при замовлені на 10 осіб і більше

Кулінарне шоу
При замовленні однієї із наших парадних бенкетних страв пропонується видовищне подання у подарунок. У їх числі: традиційні страви української та європейської кухонь, що слугують неодмінним атрибутом святкового столу. Це може бути осетер, начинений фаршем з лосося і фісташками, фарширований лобстер, молочне порося, та багато іншого.

Кулінарне шоу прикрасить будь-яке весілля і зробить його по-справжньому незабутнім!
Жива музика
Тричі на тиждень, а саме у п'ятницю, суботу та неділю з 19.00 по 22.00 гості ресторану безкоштовно насолоджуються виступом кавер-гурту та саксофоніста. Зона для танців знаходиться у великому залі з барною стійкою поруч із музикантами.

Продовжити роботу музикантів після 22:00 можна за фіксовану плату.

При святкуванні весілля в мангальному залі можна запросити своїх музикантів.
Кендібар
Традиційно поруч із головним бенкетним столом ми розміщуємо стилізований бар солодощів, фруктів та десертів, а також козацький стіл із багатим м'ясним асорті та преміальним алкоголем
Декор
Наш декоратор втілить усі ваші бажання, щодо оформлення залу, фуршетного столу та інших елементів інтер'єру на вашому святі.
Весілля в мангальному залі
Найпопулярніший зал нашого ресторану серед молодят - Тераса або Мангальний зал. Його сучасний мінімалістичний дизайн дозволяє весільному декоратору втілити усі свої задуми, а великі панорамні вікна створюють неповторну гру світла навіть й найпасмурніший день

Зал має окремий вхід. Також є індивідуальний вихід у внутрішній дворик. Це створює комфортні умови для гостей свята

Зал розрахований на бенкети до 65 гостей.

Зал має власне вмонтоване звукове та світлове обладнання, це надає можливість запросити своїх музикантів та ведучих.

При замовленні понад 800 грн з особи можна приносити додатково свій алкоголь та солодощі.
Повне весільне меню
Бенкетні страви
Гарячі закуски
Перші страви
Другі страви
Рекомендовані соуси до страв
Бронювання
Залиште свої контактні даті та побажання. Після заповнення форми Вам зателефонують для уточнення деталей
Ваше імя
Номер телефону
Дата
Кількість гостей
+
Додаткові побажання
Скільки коштує весілля у Львові в ресторані Цепелін?
❤️ Замовлення з гостя на весіллі у нашому ресторані всього лиш від 800 грн
❤️ Не потрібно платити за оренду залу
❤️ Не треба переживати як гості будуть добиратись додому з траси під Львовом, бо у нас чудова локація - пр. Чорновола, ближній центр, тому таксі завжди приїздить й не коштує всі гроші світу
❤️ Обслуговування 7% (один із найнижчих % у ресторанах Львова)